MALATYA / YEŞİLYURT - Şehit Konuk İlkokulu

May

77'den 7'ye Çocuk Oyunları projesi kapsamında 3.ve 4. sınıf öğrencilerimize unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunlarını öğrenmelerini, eğlenceli ve hareketli zamanlar geçirmelerini sağlamak amacı ile mendil kapmaca, yakan top, çuval oyunu gibi oyunlar oynatıldı.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Çocuk Şiirleri  etkinliği  kapsamında  danışmanlığını Esin YAVUZ öğretmenimizin yaptığı 1D sınıfı öğrencimiz Zeynep Bilge Şahin sergilediği performansla  1. olmuştur. Danışman öğretmenimiz Esin YAVUZ ve  öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 4/ B sınıfı öğretmeni Perihan KAYA ve  öğrencileri   hayatlarını kolaylaştıracak birer icat tasarlayarak Küçük Mucitler İcat Sergisi'ni  yaptılar.Küçük Mucitler İcat Sergisi'nde  Sosyal Bilgiler dersi konularından tarihe damga vuran icatlar ve mucitleri tanıtıldı.

Nis

Okulumuz 1C sınıfı öğretmeni Hakan GÜL rehberliğinde  öğrencilerimiz YGA tarafından hazırlanan rol model öğretmenler projesi kapsamında uygulamalı olarak robotik kodlamayı öğreniyorlar.

Nis

Ulusal egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz Öğrencileri 2023 -2024 yılı Malatya ili Artistik Jimnastik Okul Sporları Musabakasında Malatya ikincisi  olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın  Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi.

Mrt

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen 10 KITA BİR ASIR: YANKILANAN SES  PROJESİ'nde 2. olan okulumuz 3C sınıfı öğrencisi Halil Ege Yıldız ödül törenine katıldı.

Mrt

Okulumuzda1 ve 2. sınıflar arasında  İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz 3B Sınıfı  Okul ve Çevre Temizliği Proje ve Etkinliği  ile ilgili Sergi yaptı. Öğretmenimiz Mehmet Dokumacı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "On Kıta Bir Asır Yankılanan Ses "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz 3C sınıfı öğrencisi Halil Ege Yıldız 2. olmuştur. 3C sınıfı öğretmeni Ayten Polat ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Halk Oyunları Ekibi Klüpler arası yarışmada 1. olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

1C sınıfı Öğretmeni Hakan GÜL ve öğrencileri   '"Atatürk'e Vefa Valizi " Projesi  kapsamında 18 MART 2024 tarihinde düzenlenecek olan sergi açılışına davet edildiler